caixa popular

Alfafar premia a diferents dones per la seua labor

Alfafar premia a diferents dones per la seua labor
12/03/2018 -

Divendres passat 9 de Març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es va organitzar, per part de la regidoria d’igualtat la Gala Anual de Reconeixements “d’Alfafar en Igualtat” 2018.

Enguany, 9 van ser els reconeixements atorgats a diferents dones per la seua rellevància, labor o trajectòria professional. En la vesprada del divendres van ser lliurats aquests reconeixements en les següents categories: Empresària Familiar, Remedios Cucarella; Empresària de l’Any, Milagros Soler; Empresària de l’Any, Mª Carmen Mocholí; Emprenedora de l’Any, Nuria Martí; Dona Social, Mª Inés Toledo; Dona Científica, Mª Rita Espejo, Entitat Rellevant d’Alfafar, ‘Mujeres de Hoy’; Dona Rellevant d’Alfafar, Susana Vilallonga i Reconeixement Honorífic, a l’Equip de Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital Peset.

Totes elles foren reconegudes enfront del poble d’Alfafar en un acte molt emotiu que va tenir lloc en el Centre de Majors del Parc de les Palmeres, enfront d’una nombrosa assistència de la societat civil i ciutadania del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar, se segueix apostant per aquests premis on es dóna visibilitat a la labor que fan diàriament les dones, especialment les alfafarenses.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris