25n
25N
25N

Alfafar organitza un taller en línia per a deixar de fumar

Alfafar organitza un taller en línia per a deixar de fumar
13/04/2021 -

Alfafar, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) que depén de la regidoria de Benestar Social, ha organitzat un taller en línia per a deixar de fumar. Aquest taller es realitza en col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Per a participar les persones interessades hauran d’inscriure’s telefonant al 96 318 24 36. El termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim 30 d’abril o fins a esgotar places.

El taller estarà a càrrec de professionals especialitzats de l’AECC i es desenvoluparà en 11 sessions al llarg de tot un any. L’horari en el qual es realitzarà el programa de deshabituació tabàquica serà a les 16h. Cada sessió té una duració aproximada d’una hora i mitja i es realitzarà en línia.

Per a poder realitzar el taller, les persones participants seran sotmeses a una revisió mèdica per a valorar si tenen alguna contraindicació per a començar el tractament. La participació en el programa és gratuïta.

L’activitat està emmarcada dins de les actuacions que s’estan realitzant des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament d’Alfafar que continua apostant per la prevenció de drogodependències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 9 =

museo prehistoria