25n
25N
25N

Alfafar organitza un intercanvi juvenil basat en la fotografia

Alfafar organitza un intercanvi juvenil basat en la fotografia
18/10/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Joventut, ha organitzat un intercanvi juvenil amb la fotografia com a fil conductor. Així, des del passat 17 i fins al dimarts 22 d’octubre, 30 joves d’Itàlia, Eslovàquia, Bulgària, Estònia i Espanya s’estan donant cita a Alfafar en el marc del programa de la Comissió Europea Erasmus+.

Durant aquests dies, les i els participants estan duent a terme el projecte “Fotografia com a eina d’expressió”, que busca acostar les diferents cultures i que es coneguen per mitjà d’una combinació de dinàmiques interculturals i la fotografia.

En aqueix sentit, durant aquest dijous les i els joves van realitzar una yincana per Alfafar on van poder conéixer i fotografiar el patrimoni i els recursos culturals d’Alfafar com la biblioteca o la Sénia de la Castañera. Hui, divendres, han tingut ocasió de visitar l’Ajuntament on l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, els ha donat la benvinguda a la localitat i els ha ensenyat i explicat tant les dependències municipals com el quadre de la Jura de Santa Gadea que es troba en el despatx d’alcaldia. Aquest cap de setmana està previst que tinguen una trobada culinari en el qual cada grup prepare cuina tradicional del seu país d’origen i una visita pel centre de València.

L’intercanvi posarà el seu fermall final dimarts que ve 22 d’octubre amb l’exposició de les fotografies realitzades durant la seua estada en el Espai Jove d’Alfafar. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament també pretén que les i els joves del municipi coneguen el programa Erasmus+ afavorint així la seua participació en aquest.

Aquest projecte busca promoure la interculturalitat entre les i els joves escurçant així les diferències, mostrar-los l’eficàcia i importància de l’educació no formal a nivell personal i laboral i fomentar valors com l’autoconfiança, el treball en equip, la tolerància, la integració o la capacitat de diàleg.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =