25n
25N
25N

Alfafar organitza el curs de formació en prevenció i mediació de conductes adictives

Entre els continguts que s’estan treballant trobem la introducció a la prevenció de les drogodependències, la psicobiologia de les addiccions o la mediació en contextos d’oci i temps lliure

Alfafar organitza el curs de formació en prevenció i mediació de conductes adictives
19/02/2020 -

L’Ajuntament, a través de la seua regidoria de Benestar Social, acull la VI edició del curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives. La formació, que és de caràcter gratuït, està organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) pertanyent a la regidoria de Benestar Social.

El curs va donar principi el passat 15 de febrer i es desenvoluparà entre el 15 de febrer i el 28 de març, sent els dissabtes 15, 22 i 29 de febrer l’horari de 9 a 18 h, i el 28 de març, de 9 a 15 h. D’aquesta manera, l’activitat durarà 45 hores i tindrà lloc a l’Espai Jove d’Alfafar, en la plaça Sequer de Nelot del municipi.

La formació inclou diversos continguts com la introducció a la prevenció de drogodependències, psico biologia de les addiccions, la mediació com a eina en contextos d’oci i temps lliure i l’Entrevista Motivacional aplicada a la mediació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − sis =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus