25n
25N
25N

Alfafar organitza unes Jornades d'Envelliment Actiu amb un variat programa d'activitats

Alfafar organitza unes Jornades d'Envelliment Actiu amb un variat programa d'activitats
27/09/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Majors, ha organitzat les Jornades d’Envelliment Actiu per als pròxims dies 1, 2 i 3 d’octubre amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, que es commemora l’1 d’octubre. En aqueix sentit, durant aqueixos dies, les i els majors de la localitat podran gaudir d’un variat programa d’activitats.

El dimarts 1 d’octubre s’iniciarà la programació amb la presentació dels tallers “Més vida als anys” a les 18 h al parc Sanchís Guarner, a la qual li seguirà un berenar. Aquesta acció busca donar a conéixer els tallers per a un envelliment actiu que programa la regidoria de majors al llarg de tot l’any.

Seguidament, el dimarts, es durà a terme l’eixida “Mou-te” al Celler Arráez a partir de les 9 h. Per a concloure, el dijous 3 d’octubre tindrà lloc la Ruta de la Salut de 17 h a 20 h des de Sanchis Guarner que acabarà amb un berenar saludable.

Totes les activitats d’aqueixos dies s’emmarquen en els compromisos de l’Ajuntament de prevenció i promoció de la salut com un dels municipis adherit a la Xarxa de Ciutats Saludables i a XarxaSalut (Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana).

Aquesta iniciativa que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major activitats que li permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 9 =