25n
Orgull
Orgull

Alfafar inicia les obres d'accessibilitat en la plaça Poeta Miguel Hernández i en l'avinguda Albufera

Alfafar inicia les obres d'accessibilitat en la plaça Poeta Miguel Hernández i en l'avinguda Albufera
11/09/2018 -

Alfafar està iniciant les obres d’accessibilitat i adequació de la Plaça Poeta Miguel Hernández, de l’Av. Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blanch per una quantitat total de 485.230,56 €.

En el cas de la Plaça Poeta Miguel Hernández del Barri Orba, el pressupost del qual suposa 48.172,52 € de la quantitat total, ja han començat les seues obres i la seua execució es realitzarà en un termini màxim estimat de 2 mesos, i en el cas de l’Av. Albufera començaran la setmana que ve i es realitzaran en un termini de 6 mesos.

S’ha realitzat una campanya informativa sobre les obres, com, per exemple, la durada d’aquestes, els talls de trànsit que s’efectuaran i les possibles molèsties, i anava destinada tant als veïns de finques i cases afectades com als comerços de la zona. També s’han fet bàndols indicant els possibles canvis d’ubicació d’altres serveis, com, per exemple, el trasllat del mercat del Barri Orba a l’Avinguda Mediterrani.

El projecte es duu a terme atenent les reivindicacions històriques veïnals, sobretot en matèria d’accessibilitat i servirà tant per a impulsar els comerços de la zona, com per a afavorir la rehabilitació de les zones, perquè siguen espais més còmodes i amables per als veïns i veïnes d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + cinc =