25n
25N
25N

Alfafar millora la seua transparència

Alfafar millora la seua transparència
02/10/2019 -

Alfafar, a través de la seua regidoria d’Hisenda, ha aplicat una millora en el seu model de control i fiscalització interna amb l’objectiu d’augmentar la transparència del consistori. La mesura, que entrarà en vigor el pròxim 1 de gener de 2020, afectarà 37 processos del consistori, entre ells les despeses econòmiques, personal, contractació, subvencions, transferències, contractes d’obra, de subministraments, de serveis, contractes marc, concessions d’obres, convenis de col·laboració, pagaments a justificar i fiscalització posterior del pagament.

Així mateix, l’Ajuntament realitzarà aquesta fiscalització, com a mínim, de forma anual, podent-se realitzar també de forma semestral o trimestral.

Per part seua, el regidor d’Hisenda, Eduardo Grau, ha destacat que, amb aquesta mesura “adaptem els nostres processos de control per a millorar la nostra transparència. Actualment estem en un alt nivell en eixe aspecte, però volem millorar encara més”. De la mateixa manera, ha assenyalat que amb aquesta millora “es facilitarà el treball de les àrees mitjançant la creació de protocols establits i així avançar en la millora de l’atenció a la ciutadania i control econòmic i fiscal”.

Aquesta mesura se suma a les ja aplicades per l’Ajuntament en matèria de transparència mantenint així el seu compromís en eixe sentit amb la ciutadania i complint estàndards de transparència auditats per organismes internacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 11 =