Alfafar millora el servei de neteja amb un nou camió cisterna

El nou camió del servei per a la neteja dels carrers del municipi té major capacitat i pressió, a més de generar menys soroll que l’anterior vehicle.

Alfafar millora el servei de neteja amb un nou camió cisterna
10/04/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha reforçat en els últims dies el servei de neteja i desinfecció dels carrers i espais públics del municipi amb l’objectiu de continuar el treball realitzat en els últims mesos des de l’àrea de Manteniment per a incrementar la qualitat de vida de la ciutadania d’Alfafar.

Així, el servei de neteja comptarà amb un nou camió cisterna, un vehicle amb major capacitat i pressió que l’utilitzat fins ara i que, per això, permet la neteja un major nombre de carrers en menys temps. A més, el nou camió que empraran els operaris de l’equip de neteja és menys sorollós que l’anterior pel qual disminuirà les molèsties a les i els veïns durant les hores de descans.

Juntament amb el nou camió cisterna, l’Ajuntament d’Alfafar està reforçant la neteja dels carrers del municipi especialment a les cantonades i el mobiliari urbà afectats per l’orina d’animals. El servei de neteja està polvoritzant amb aigua i ambientador amb la finalitat de desinfectar-los i afavorir la bona olor dels espais públics.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 7 =

cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat