25n
25N
25N

Alfafar celebra la primera macrodespertà del municipi

Esta nova activitat festiva s’ha organitzat des de l’Ajuntament d’Alfafar i la Junta Local Fallera i va tenir un gran acolliment per part de les comissions falleres. En ella han participat les Falleres Majors d’Alfafar, el President Infantil i el regidor de Falles

Alfafar celebra la primera macrodespertà del municipi
07/03/2017 -

Diumenge passat 5 de març Alfafar va celebrar la primera macrodespertà emmarcada en les activitats falleres del municipi.

Aquesta nova activitat festiva s’ha organitzat des de l’ Ajuntament d’Alfafar i la Junta Local Fallera i va tenir lloc sota la normativa exigida per part de la Delegació del Govern.

La primera macrodespertà ha sigut un èxit en el qual han participat 149 fallers i falleres pertanyents a les set comissions d’Alfafar.

Tant les persones participants, com els i les alfafarenyes que han eixit al carrer, han pogut gaudir d’esta celebració plena de pólvora, que van omplir els carrers del recorregut de soroll per a anunciar que les falles s’acosten.

En ella han participat la Fallera Major d’Alfafar, Ana María Fernández, la Fallera Major Infantil, Sara García, i el President Infantil, Gonzalo Espinar Gómez, acompanyats del regidor de Falles, Eduardo Grau.

Tots els i les participants posseïen el títol de Consumidor Reconegut com a Experts (CRE) que s’exigeix per a este tipus d’actes, un permís que és obligatori per a l’ús d’articles pirotècnics.

El regidor de Falles, Eduardo Grau, destaca que “és la primera vegada que es realitza una macrodespertà en el municipi i espere que este tipus d’actes s’implementen cada vegada més en la tradició fallera d’Alfafar.”

Amb este nou acte faller, el municipi ha pogut gaudir d’un matí ple de so i olor de pólvora que anuncia la imminent arribada de la setmana fallera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 5 =