25n
25N
25N

Alfafar porta un cas de desnonament davant l'ONU

El Gabinet Jurídic Antidesnonaments de l’Ajuntament d’Alfafar tramitarà el cas d’una família monoparental enfront d’un fons voltor davant l’ONU.

Alfafar porta un cas de desnonament davant l'ONU
17/09/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del Gabinet Jurídic Antidesnonaments en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social, està tramitant un cas de desnonament davant l’ONU, emparat en el Pacte Internacional de Drets Econòmics, Socials i Culturals.

L’Ajuntament d’Alfafar va ser pioner en la creació del Gabinet Jurídic Antidesnonaments l’any 2012. Des de llavors, s’han atés a més de 300 famílies, amb una resolució positiva en la major part dels casos tractats.

En l’actualitat està treballant en el cas d’una mare soltera amb una menor a càrrec que s’enfronta a un desnonament enfront d’un fons voltor. Després de més de dos anys de procediment, i després d’esgotar totes les vies judicials, es presentarà aquest cas davant el Comité DESC de les Nacions Unides.
El Comité DESC és l’òrgan que supervisa l’aplicació del Pacte Internacional de Drets Econòmics, Socials i Culturals. Des d’Alfafar s’han completat tots els formularis requerits per a activar el Protocol Facultatiu, amb el qual es busca aconseguir una suspensió del desnonament, programat per al pròxim 20 d’octubre, almenys fins que es trobe una alternativa residencial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + setze =