caixa popular

Alfafar llança una nova edició de “Alfafar Escoles de Qualitat”

Un any més els centres educatius d’Alfafar informen als pares i mares sobre la seua oferta educativa

10/05/2017 -

Amb la vista posada en el pròxim curs, l’Ajuntament d’Alfafar ha llançat una nova edició de la revista “Escoles de Qualitat” per a informar a les famílies del municipi sobre l’àmplia oferta de centres educatius que hi ha a Alfafar.

En un any on el municipi s’ha adherit a la Xarxa Mundial de Ciutats Educadores, esta revista informativa detalla les dades de tots i cadascun dels centres escolars de la localitat, tan públics com a privats i concertats, perquè siguen els pares i mares els que decidisquen el perfil del centre més afí a les seues prioritats. També es dóna informació de les AMPAS que els centres tenen, així com un apartat per a l’Escola d’Adults del municipi, i la seua associació d’alumnes i alumnes.

Esta publicació inclou la breu història de cada centre, la línia educativa per la qual es regeixen i la descripció de les instal·lacions i altres dades d’interés, així com les dates de les jornades de portes obertes.

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha comptat amb la col·laboració de tots els centres, ja que han sigut estos els que s’han ocupat de redactar estos continguts, perquè pares i mares coneguen directament des de cada centre les ofertes que tenen.

A més, en esta edició, la revista tracta un dels projectes que entrarà en vigor el pròxim curs escolar, el projecte “Xarxa Coratge”. Un projecte municipal que té com a objectiu sensibilitzar i formar a la comunitat educativa sobre la problemàtica de l’assetjament escolar. Al costat de l’explicació d’este nou projecte, l’Ajuntament d’Alfafar continua, com en anys anteriors, amb una gran varietat d’accions dirigides a l’educació dels i les més joves, com són les activitats organitzades per la UPCCA, educació viaria o les visites a la marjal.

“Escoles de Qualitat” vol fomentar l’escolarització de l’alumnat d’Alfafar en el municipi, i la importància que els xiquets i xiquetes compartisquen jocs i aprenentatge amb altres veïns i veïnes de la seua mateixa edat. És una oportunitat perquè les famílies coneguen l’excel·lent oferta educativa del municipi.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats