25n
25N
25N

Alfafar llança el III Concurs Marcapáginas amb motiu de la "VI Fira del Llibre"

Alfafar llança el III Concurs Marcapáginas amb motiu de la "VI Fira del Llibre"
15/03/2017 -

La regidoria de Biblioteca i Arxiu ha llançat la IIIª edició del concurs marcapàgines amb motiu de la “VI Fira del Llibre d’Alfafar 2017”.

El tema triat per a la creació del marcapàgines és “Harry Potter, 20 anys amb nosaltres” aprofitant l’aniversari del llançament de la primera pel·lícula de la saga.

El concurs està dirigit als xicotets i xicotetes del municipi, i es divideix en dues categories: la primera categoria per a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys i la segona categoria, per a xiquets i xiquetes de 10 a 12 anys.

Les persones interessades a participar hauran de realitzar el dibuix en una sola cara del marcapàgines i tindrà unes dimensions de 21 x 5,5 cm. Els treballs es presentaran en un sobre tancat en el qual s’anotarà l’edat del participant o la participant, i dins d’aquest sobre anirà un altre en el qual s’indicaran les dades personals.

Totes les persones que vulguen participar poden lliurar el sobre amb els treballs en el SAC de l’Ajuntament, en el SAC del Barri Orba i en la Biblioteca Central d’Alfafar i l’Agència de Lectura del Barri Orba.

El termini de presentació ja està obert i es tancarà el pròxim 28 de març. El premi es lliurarà el dia 2 d’abril i hi haurà un guardó per a cadascuna de les categories que consistirà en un lot de llibres. Amb els treballs que hagen participat es realitzarà una exposició en la Biblioteca Municipal d’Alfafar.

Les bases completes del concurs es poden consultar en la pàgina oficial de Facebook de la Biblioteca: BiblioRed Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =