25n
25N
25N

Alfafar lidera el reciclatge a la comarca

El municipi d’Alfafar se situa al cap de reciclatge de plàstic i paper de la comarca en 2019 recollint entre els mesos de febrer a abril 210kg de piles i bombetes en els seus punts nets

Alfafar lidera el reciclatge a la comarca
21/05/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar encapçala els municipis de la comarca de l’Horta Sud en reciclatge de paper i plàstic en 2019 per habitant. A més, des de la regidoria de Medi Ambient, ha recollit 210 quilos de piles i bombetes entre els mesos de febrer a abril de 2020 en els punts nets del municipi.

Segons les dades publicades per Ecoembes i recopilats per la Mancomunitat Horta Sud, la ciutadania d’Alfafar és la que més quilos recicla per habitant en plàstic i paper.

L’any 2019 es van reciclar 19,6 kg per habitant de plàstic, a més de 17,2 kg per habitant de paper. Això suposa que Alfafar està 8 punts per sobre de la mitjana de reciclatge de plàstic de la comarca (11,3 kg/habitant) i més de 6 punts per sobre de la mitjana de paper (10,9 kg/habitant).

Addicionalment, s’han recollit les dades de reciclatge de bombetes i piles dels mesos de febrer a abril de 2020. En total, s’han reciclat en els punts nets del municipi 210 quilos de bombetes i piles.

L’Ajuntament d’Alfafar continua reforçant així la seua aposta i compromís amb el reciclatge i la cura del medi ambient promovent aquesta pràctica entre la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + cinc =

museo prehistoria