25n
25N
25N

Alfafar formarà part de l'itinerari dels Punts Labora Mòbils

El nou servei facilita l’accés als serveis de Labora que han de gestionar-se presencialment en municipis que no compten amb espai habilitat

Alfafar formarà part de l'itinerari dels Punts Labora Mòbils
14/04/2021 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), s’ha adherit al conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) per a la posada en marxa de dos Punts Labora Mòbils.

Aquesta iniciativa té com a objectiu portar presencialment els serveis de Labora a aquelles localitats en les quals no existeix un Espai Labora. D’aquesta manera, Alfafar formarà part de l’itinerari d’aquests Punts Labora Mòbils, a través d’autobusos adaptats que es desplaçaran fins al municipi en dies prèviament assenyalats.

La incorporació d’aquest nou servei a Alfafar facilitarà l’accés de la ciutadania als tràmits que actualment s’han de realitzar en l’Espai Labora de Catarroja de manera presencial, permetent que es realitzen en aquests punts mòbils.

Amb aquesta iniciativa, Alfafar aposta per ampliar els recursos que permeten a la població accedir als serveis d’orientació laboral i formativa, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i ocupació de la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria