caixa popular

Alfafar introdueix el pagament telemàtic en l'Ajuntament

Alfafar introdueix el pagament telemàtic en l'Ajuntament
10/10/2017 -

Des de l’àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha treballat per a poder instal·lar el pagament telemàtic d’autoliquidacions, taxes i rebuts de forma immediata des del mateix consistori, evitant així, desplaçaments a entitats bancàries.

En honor de modernització i millora contínua de les oficines d’atenció a la ciutadania, a partir de hui qualsevol persona interessada a realitzar l’abonament en quantitats a satisfer en el moment de presentar documents i posseïdora d’una targeta de crèdit o dèbit ho podrà fer en les nostres oficines SAC a través del pagament telemàtic en la seu electrònica, per al que s’ha disposat una Tablet en cadascuna de les oficines del SAC, evitant així desplaçaments innecessaris a la població.

Així doncs, es podran pagar “in situ” totes les autoliquidacions o taxes que generem, així com, rebuts en voluntària.
S’ha creat un manual perquè els veïns i veïnes puguen seguir els passos d’una manera senzilla, a més el personal de l’Ajuntament podrà ajudar a qualsevol persona que ho necessite en aquest nou mètode de pagament.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se segueixen millorant i adaptant els serveis a les noves necessitats de la ciutadania incorporant noves eines que faciliten i acosten l’Administració pública a tota la població.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios