25n
25N
25N

Alfafar instal·la punts de reciclatge per a piles i bombetes

S’han instal·lat quatre panells informatius, que exerceixen la funció de punts nets, al voltant del municipi on els veïns i veïnes poden depositar les piles i bombetes usades.

Alfafar instal·la punts de reciclatge per a piles i bombetes
02/01/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Medi Ambient i en coordinació amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha instal·lat quatre panells informatius on els veïns i veïnes poden depositar les piles i bombetes usades.

L’acció es troba emmarcada en una campanya de caràcter mediambiental i informativa realitzada amb la FEMP que consisteix en la instal·lació d’aquests punts nets en el municipi. Aquesta té com a objectiu fomentar la sensibilització i conscienciació mediambiental oferint al ciutadà la possibilitat de poder depositar els residus urbans (piles i bombetes) que genera en el seu dia a dia, de manera còmoda i pròxima. De la mateixa manera, la campanya també busca acostar la informació institucional al ciutadà, de manera diferenciada i atractiva, gràcies a l’espai que es reserva per a aquesta fi.

Així, es recolliran tots els residus sòlids urbans que es depositen en l’espai reservat per a això en el mateix moble i es transportaran als Gestors Autoritzats per a procedir, bé a la seua destrucció, bé a la seua valorització.

Els panells, que es van instal·lar fa uns dies en el municipi, es troben situats al carrer Tauleta a l’altura de l’aparcament, en el Camí d’Orba, en l’avinguda Reyes Católicos a l’altura del col·legi La Fila i en la Plaça de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 6 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus