25n
25N
25N

Alfafar instal·la carpes davant l'ambulatori

Alfafar instal·la carpes davant l'ambulatori
13/08/2020 -

Alfafar ha instal·lat tres carpes de protecció enfront de l’ambulatori del barri antic on s’estan realitzant les proves PCR del municipi. Després d’observar que els pacients han d’esperar en l’exterior de l’edifici en una zona en la qual incideix el sol a unes certes hores del dia, l’Ajuntament ha pres la decisió d’instal·lar carpes que oferisquen protecció.

S’ha aprofitat l’existència de bancs en la via pública perquè les persones majors o amb dificultats de moviment puguen asseure’s a descansar i s’ha sol·licitat al centre de salut que també col·labore amb la instal·lació de cadires sota les carpes per a aquelles persones que el necessiten.

Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar, ha explicat que des de l’Ajuntament “s’ha contactat moltes vegades amb la Conselleria de Sanitat, l’Hospital Doctor Peset i el departament de salut pública sol·licitant que es reprenga l’atenció presencial i concertada”.

Adsuara assegura que “ara com ara no hem aconseguit que es canvien els protocols d’atenció, la qual cosa suposa que es generen cues d’espera en l’exterior de l’edifici. Com a responsables del benestar de la població d’Alfafar, hem pres la decisió d’instal·lar carpes per a protegir del sol i que així l’espera siga més suportable”.

L’Ajuntament d’Alfafar, a més, estudiarà la implantació d’aquesta mesura en el centre de salut del Barri Orba.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − cinc =