25n
25N
25N

Alfafar inicia els tallers educatius per a xiquetes i xiquets amb necessitats educatives especials

Alfafar inicia els tallers educatius per a xiquetes i xiquets amb necessitats educatives especials
09/07/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha posat en marxa una sèrie d’activitats estivals per a diferents grups de nens i nenes i joves atesa la nova situació derivada de la COVID-19 i la impossibilitat de realitzar el tradicional Campus d’Estiu.

Aquesta setmana han donat inici els tallers educatius dirigits a nens i nenes d’entre 7 i 16 anys amb necessitats educatives especials. Amb aquest servei s’ofereix una alternativa a les activitats d’oci del Campus d’Estiu per a aquelles famílies amb menors que tenen una major necessitat d’acompanyament soci educatiu.

Així mateix, la Ludoteca ha iniciat un programa d’activitats d’aprenentatge a través del joc per a aquells nens i nenes de 4 a 11 anys que han estat inscrits durant el curs escolar 2019/2020. D’aquesta manera, es reobrirà al públic durant el mes de juliol, adaptant les seues activitats per a prestar el servei durant el mes estival.

Per part seua, l’Espai Jove ha reactivat la seua programació d’activitats en aquest mes de juliol. D’aquesta manera, ofereix espais d’oci i relació durant el període estival per a adolescents i joves de 12 a 30 anys. Les activitats estan dirigides tant a l’oci com a la millora d’habilitats i destreses en diferents matèries d’interés com a idiomes, conversa en anglés, cerca d’ocupació, desenvolupament de la creativitat, etc.

L’Ajuntament d’Alfafar continua treballant per a fer costat a les famílies del municipi i oferir alternatives d’oci per a la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + huit =

CCCC
activem alfafar