25n
25N
25N

Alfafar inicia les obres de millora en les vivendes socials Mercedes Hernández

Las obras consistirán en la urbanización y prolongación de la calle Aadisa, la mejora de la accesibilidad y los accesos principales, la reparación de la cubierta y la fachada o la revisión y adecuación de los suministros de agua y luz

Alfafar inicia les obres de millora en les vivendes socials Mercedes Hernández
04/03/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Benestar Social, ha anunciat als veïns de les vivendes de promoció pública Mercedes Hernández l’inici de les obres dels elements comuns per a la setmana vinent.

L’anunci s’ha realitzat després de reunir-se en dimarts passat 3 de març els representants de l’ajuntament, l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, i la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, amb el director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar.

Les obres consistiran a la urbanització i prolongació del carrer Aadisa, la millora de l’accessibilitat pels costats est i oest del conjunt d’habitatges, i la millora dels accessos principals situats en l’avinguda Reyes Católicos del municipi.

Altres millores que s’implantaran amb aquesta actuació són la major permeabilitat de l’espai semisoterrat d’accés als vestíbuls, la millora d’aquests, la renovació dels replans d’accés als habitatges, la reparació de part de la coberta i de la façana, i la revisió i adequació segons la normativa dels subministraments d’aigua i llum.

La planta baixa de l’edifici albergarà uns locals destinats a acollir grups formatius que afavorisquen la inserció dels veïns desocupats d’Alfafar, amb la col·laboració de Labora.
Així, a partir del pròxim dimecres 11 de març començaran els treballs, que iniciaran amb la implantació de closos i el desbrossament del nou tram de carrer. Una vegada haja passat el període de festes falleres donarà principi la resta de l’actuació, amb una inversió de més de 656.165 euros per part de la Generalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 10 =