25n
25N
25N

Alfafar inicia les obres de les aules homologades del Servef

Alfafar inicia les obres de les aules homologades del Servef
04/06/2019 -

Alfafar, a través de l’àrea d’Urbanisme, ha iniciat les obres d’adequació de les aules homologades del Servef. Amb un pressupost total de 71.505,13 euros, les dues noves aules de 157,69 m2 del Servei Valencià d’Ocupació i Formació posaran a la disposició de les i els veïns desocupats del municipi la possibilitat de realitzar cursos de formació laboral gratuïts que faciliten la seua inserció laboral sense necessitat d’haver de desplaçar-se a l’Oficina del Servef corresponent.

Amb l’inici de les obres d’adequació de les aules s’executa finalment un projecte que va haver de replantejar-se per motius tècnics. A causa d’un canvi de normativa sobre eficiència energètica posterior a l’elaboració del projecte, l’Ajuntament d’Alfafar va haver de replantejar-lo perquè complira els requisits tècnics, la qual cosa va obligar a refer el contracte d’obra de nou.

Amb la construcció de les noves aules de formació certificada del Servef, l’Ajuntament d’Alfafar dóna mostra de l’esforç de les seues diferents àrees per continuar impulsant accions que possibiliten la reducció de la desocupació i potencien l’ocupabilitat dels veïns i les veïnes desocupades. Una acció que se suma a les actuacions que impulsa anualment el consistori per al foment de l’ocupació com les ajudes a la contractació o a l’emprenedoria, els convenis d’inserció laboral amb empreses i associacions o el servei d’assessorament, orientació i formació laboral que es duu a terme de manera permanent des de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell