25n
25N
25N

Alfafar inicia la formació per a afavorir la inserció laboral en les noves aules homologades

El primer taller “Cerca d’ocupació a través del mòbil” donarà inici dilluns que ve 15 de juny

Alfafar inicia la formació per a afavorir la inserció laboral en les noves aules homologades
12/06/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar inicia dilluns que ve l’activitat a les aules de formació municipals després d’obtenir l’homologació per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).

Després de superar els controls necessaris, aquest espai de formació, situat al carrer Mariano Benlliure 25, entren a formar part del Registre de Centres i Entitats de la Formació Professional per a l’Ocupació. Aquesta homologació significa que les aules poden acollir la impartició de certificats de professionalitat vinculats al Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, a més d’altres accions formatives.

Inici de l’activitat formativa

Dilluns que ve 15 de juny donarà principi la primera activitat formativa impulsada des de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL). El taller “Cerca d’ocupació a través del mòbil” té com a objectiu facilitar eines eficaces per a la cerca d’ocupació.

Les persones participants treballaran la gestió del compte de correu i les seues funcions bàsiques per a l’enviament de candidatures a ofertes de treball, a més coneixeran les aplicacions bàsiques més efectives per a la cerca d’ocupació. El taller, de sis hores de durada, comptarà amb una sessió addicional de reforç.

Per a participar en aquestes sessions, que es desenvoluparan durant juny i juliol, les persones aspirants hauran de contactar amb l’ADL en el telèfon 96 318 24 48.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =