25n
25N
25N

Alfafar inicia el projecte "Campus Violeta"

Alfafar inicia el projecte "Campus Violeta"
18/06/2019 -

Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat, ha iniciat el projecte “Campus Violeta”, una iniciativa que s’allargarà durant el mes de juny i que posa a la disposició de dones en situació de vulnerabilitat o víctimes de la violència masclista un espai de formació orientat a la capacitació i inserció laboral de les participants.

El Campus Violeta, finançat pels fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, pretén potenciar l’ocupabilitat de les dones a partir de tres itineraris formatius que integren teoria i pràctica laboral.

La posada en marxa d’aquesta iniciativa és una altra mostra del compromís de l’Ajuntament d’Alfafar amb la lluita contra la violència de gènere, amb la qual pretén garantir el compliment d’un dels objectius del III Pla d’Igualtat Municipal que va impulsar el consistori, la creació d’itineraris d’inserció laboral per a dones, especialment per a víctimes de violència de gènere.

Encara que són molts els àmbits de la societat en els quals és necessari incidir, l’accés al món laboral és fonamental, ja que l’ocupació apodera a les dones, incrementant la seua autonomia, independència i autoestima, i és clau per a superar situacions de dependència i vulnerabilitat. Per això, des de l’Espai d’Igualtat de l’Ajuntament, a més d’oferir un servei d’atenció integral i jurídica a les dones que pateixen o han patit violència masclista, es duen a terme diferents actuacions al llarg de l’any per a implicar les dones d’Alfafar en l’esfera social, laboral i cultural del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020