caixa popular

Alfafar inaugura l'exposició "No em toques el Whatsapp"

Alfafar inaugura l'exposició "No em toques el Whatsapp"
19/10/2017 -

Des de la regidoria de Joventut i en col·laboració amb la d’Igualtat, s’ha inaugurat l’exposició “No em toques el Whatsapp”, que es podrà visitar fins al pròxim 26 d’octubre.

En aquesta exposició es poden veure les instantànies guanyadores del certamen que l’Institut Valencià de la Joventut va convocar el passat any. En elles es mostra el rebuig per part de la població més jove a la violència de gènere. Es pretén conscienciar tant a xiques com a xics de la importància de la igualtat entre sexes, marcant la convivència i el respecte com a fonament de qualsevol relació entre home i dona.

D’aquesta manera es vol sensibilitzar a les i els joves sobre aquest tema creixent d’una manera plural i igualitària.
Aquesta exposició està emmarcada dins de la Setmana Jove d’Alfafar, on a més, s’han preparat tallers, sopars, música o jocs entre altres activitats, perquè la població més jove gaudisca durant aquests dies a través de l’aprenentatge i la relació entre persones de la seua mateixa edat.

S’ha preparat també un concurs de fotografia basat en hàbits de vida saludables, que ja està en marxa i on poden participar totes les persones d’entre 12 i 30 anys. Aquest concurs s’està duent a terme en col·laboració amb la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) d’Alfafar.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar, es vol animar a la població a participar de les activitats preparades, esperant que siguen del seu grat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + vint =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios