25n
25N
25N

Alfafar impulsa la participació juvenil a través d'una formació en associacionisme i emprendimiento social

El projecte es desenvoluparà en horari de matí els dissabtes del 8 d’abril al 14 de juliol de 2017

Alfafar impulsa la participació juvenil a través d'una formació en associacionisme i emprendimiento social
07/04/2017 -

Alfafar inicia este dissabte dia 8 d’abril un curs per a l’Associacionisme Juvenil inclòs en el projecte “Participació juvenil: iniciatives, associacionisme i emprenedoria social” de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar.

Este curs, dirigit a la joventut del municipi de fins a 30 anys, està basat en una metodologia de recerca-acció participativa en la qual els i les joves seran els protagonistes del seu propi aprenentatge. Se cerca promoure la reflexió i consciència social en els i les joves del municipi sobre el qual els envolta per a la posterior engegada d’iniciatives juvenils de caràcter social.

El curs s’impartirà en l’Espai Jove d’Alfafar i tindran una durada de 60 hores, durant les quals es capacitarà als i les participants per al disseny i engegada de projectes de emprenedoria social que generen un impacte positiu en la població jove, a través de tallers teòric-pràctics i assessoria individualitzada a cada projecte.

Un dels objectius principals del projecte que s’engegaran és promoure una consciència social perquè ajuden al municipi des de la seua pròpia perspectiva i oferir una comunicació i interacció entre el col·lectiu juvenil i la resta de col·lectius per a una millora de la participació juvenil en el municipi d’Alfafar que perdure mitjançant la creació d’associacions juvenils i prestadores de serveis a la joventut.

Este projecte pretén impulsar i recolzar la participació activa i compromesa de la joventut, tant de forma individual com col·lectivament a través de l’associacionisme juvenil, en el desenvolupament social, polític, econòmic i cultural del municipi i de la societat, així com la futura creació del Consell Local de la Joventut.

Es pretén que la implantació territorial dels projectes siga primordialment local, per la qual cosa està oberta a tota la població jove del municipi d’Alfafar. Si bé, podran participar joves d’uns altres estos municipis fomentant la creació de xarxes entre la joventut.

El projecte “Participació juvenil: iniciatives, associacionisme i emprenedoria social” del que formen part estos tallers, està coordinat per la persona seleccionada en la Beca Postgrau de la Diputació de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − catorze =