caixa popular

Alfafar implanta la Xarxa Coratge

Alfafar implanta la Xarxa Coratge
30/11/2017 -

Amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, Alfafar, des de la regidoria d’Educació ha dut a terme un acte on s’ha llegit un manifest que constata el compromís del dret a la ciutat educadora com a extensió del dret fonamental de totes les persones a l’educació i com a vehicle per a fer realitat altres drets fonamentals.

A més, en el mateix acte, desenvolupat en l’IES 25 d’Abril, s’ha presentat el projecte en el qual s’està treballant des de l’Ajuntament d’Alfafar, Xarxa Coratge. Un programa amb el qual es treballa de manera transversal des de totes les àrees. L’objectiu és sensibilitzar i formar a la comunitat educativa per a crear i mantenir un clima de convivència positiu en els centres educatius, coordinant les actuacions municipals i unificant-les entorn d’unes metes comunes.
Aquesta xarxa, innovadora i pionera a la Comunitat Valenciana, treballa la justícia social i la igualtat d’oportunitats, desenvolupant l’empatia personal. La finalitat d’aquest programa és desenvolupar la Xarxa Coratge com un sistema d’ajuda entre iguals basat en el mètode KiVa. Per a la formació i la sensibilització s’han creat diferents tallers de coeducació, prevenció, programa d’hàbits saludables, cinema i educació en valors, escola de pares i mares, etc.

D’aquesta manera des de les diverses àrees es comprometen a treballar des d’un eix transversal on tots els àmbits de la societat estan implicats en l’educació en valors de la població.

Durant l’acte s’ha prestat especial importància a les i els joves presents, implicant-los en els diferents projectes per a tractar de millorar Alfafar, des de diferents perspectives, i especialment la juvenil.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats