25n
25N
25N

Alfafar i ACYPAL col·laboren en pro del comerç local

Alfafar i ACYPAL col·laboren en pro del comerç local
16/01/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professional d’Alfafar (ACYPAL), per a promoure de forma conjunta accions promocionals de dinamització del comerç local, sent la seua principal fi el de dur a terme el desenvolupament d’Alfafar com a ciutat comercial de referència.

El Consistori al costat de l’associació, treballaran de forma conjunta per a desenvolupar i complementar els comerços locals, com es va fent des de l’any 2012. Asseguren amb aquest conveni una oferta comercial en la qual prevalen els criteris de qualitat i bona imatge que s’adapten a les necessitats de les noves demandes.

Es comprometen a treballar conjuntament per a aconseguir millors resultats en el comerç local, per una promoció del comerç proper i de qualitat. Destacant el tracte personalitzat i distingible pel que fa a les grans superfícies.
Un conveni que garanteix l’interés per ambdues parts de fomentar el comerç local, millorant resultats i promovent l’activitat local. Així, avaluaran els resultats de les accions dutes a terme i desenvolupades en pro del comerç proper i de qualitat d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 12 =

bombers
bombers
Valencia activa