25n
Orgull
Orgull

Alfafar celebra la seua XXIV edició dels homenatges 9 d'Octubre

Alfafar celebra la seua XXIV edició dels homenatges 9 d'Octubre
13/10/2020 -

Alfafar, a través de la seua regidoria de Cultura, va organitzar dijous passat 8 d’octubre la XXIV edició dels homenatges 9 d’Octubre. L’acte, que es va celebrar al pavelló municipal, es va retransmetre a través del Facebook de l’Ajuntament d’Alfafar perquè tota la població poguera seguir-lo, donades les limitacions actuals per la covid-19. Aquesta retransmissió continua sent pública per al seu visionat.
Aquesta edició ha volgut agrair, reconéixer i homenatjar a totes les persones que han col·laborat durant els mesos d’estat d’alarma per la Covid-19. Els homenatjats són dos; el col·lectiu de costureres solidàries i el grup de fabricants de pantalles solidàries.

El col·lectiu de costureres solidàries han sigut un exemple d’apoderament social davant l’adversitat. De manera voluntària, en col·laboració i coordinació amb l’Ajuntament d’Alfafar, aquestes 32 dones van confeccionar mascaretes per a atendre les necessitats dels veïns i veïnes. El producte del seu esforç i compromís social són les més de 30.000 mascaretes que van realitzar i es van repartir pel municipi d’Alfafar.

Elles són Amparo Brú, Ana María Chelós, Lidia Parra, Margarita Segura, Ada Serrano, Ana Isabel Ramírez, Antonia García, Araceli Osuna, Bibiana Rodríguez, Carmen Pérez, Dolores Núñez, Dori Ramírez, Encarna del Río, Ester Martín, Fernanda Moreno, Judith García, Laura Martínez, Lina Aniceti, Loli Fresneda, Mari Carmen Galera, María del Carmen Navarro, Mari Carmen Santiago, María Dolores Palací, María José Baltanás, Mari Paz Serrano, María Teresa Martínez, Susi Cubells, Teresa Guimerá, Miguela Romer, María Alarcón, Carolina Cucarella i Pilar Ortells.

D’altra banda, el consistori ha volgut reconéixer la iniciativa i solidaritat del grup de fabricants de pantalles solidàries. Aquest grup, mogut per la inquietud i preocupació davant les notícies va aportar el seu granet d’arena a través de les impressores 3D. Aquestes persones van dedicar el seu temps, material, esforç i coneixements, així com la seua capacitat de coordinació i treball conjunt, a generar més de 600 pantalles protectores.

És per això que s’ha volgut agrair a Chavdar Vasilev, Eva María Griñán, Miguel Ángel Fortea, Víctor Heras, Pedro José Moreno, Miguel Bau i Khalid Rozgani el seu treball i dedicació en desenvolupar desinteressadament aquestes pantalles que han anat a comerços locals, treballadors públics de serveis essencials, mercats, associacions, o centres de salut entre altres.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es realitza aquest acte per a reconéixer la labor de persones i entitats que han estat al servei de la ciutadania d’Alfafar en general, i especialment dels més necessitats, durant aquesta pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 17 =