caixa popular

Alfafar en Ruta per a promoure hàbits de vida saludable

Alfafar en Ruta per a promoure hàbits de vida saludable
20/09/2017 -

Des de l’àrea d’Ordenació del Territori de l’Ajuntament d’Alfafar, i amb motiu de la Setmana de la Mobilitat s’ha organitzat “Alfafar en Ruta” per a promoure hàbits de vida saludable.

Des de la Plaça de l’Ajuntament s’ha donat començament a aquesta ruta saludable pels carrers de la localitat. Abans d’eixir s’ha fet lliurament del metrominut d’Alfafar a tots i totes les assistents, amb les ubicacions més representatives del municipi com són edificis municipals, col·legis, centre de salut o edificis esportius, amb l’objectiu de conéixer el temps estimat a recórrer diferents punts a una velocitat mitjana de 4km/h.

Diferents activitats han sigut preparades per a fomentar entre la població uns hàbits saludables, per a aconseguir una millor qualitat de vida entre les i els alfafarenses. Per al dijous 21 i divendres 22 de setembre s’han organitzat gymncanas per als xiquets i xiquetes del municipi. El dijous es durà a terme en la Plaça Corts Valencianes a les 18.00 hores, amb la col·laboració de l’Escola de Ciclisme Promeses d’Alfafar. I el divendres serà en la Plaça de l’Ajuntament a les 18.00 hores, on les i els assistents poden portar la seua pròpia bicicleta, patins o monopatí. A més per a tancar el calendari, el mateix divendres, a les 19.00 hores, en el Complex Esportiu Municipal, hi haurà una màster de spinning.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’aposta per crear hàbits de vida saludable, promocionant la reducció de l’ús de vehicle de motor, reduint així la contaminació de l’aire i del soroll d’Alfafar. I fomentant la mobilitat a peu, especialment dins de la població.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats