25n
25N
25N

Exhibició de grafitis, art urbà i música en directe en l'II Alfafar Fresc Hip-hop Festival

Exhibició de grafitis, art urbà i música en directe en l'II Alfafar Fresc Hip-hop Festival
17/05/2019 -

L’Espai Lúdic Jaume I del Barri Orba, situat en l’antic institut d’educació secundària, acull demà dissabte la nova edició del festival de música i arts urbans del municipi, Alfafar Fresc Hip-hop festival. La iniciativa, impulsada des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i emmarcada en el programa d’oci alternatiu i saludable “Oci i punt”, creix en aquesta nova edició amb un ampli programa cultural i d’oci que inclou més de deu concerts, exhibicions de grafiti i art urbà, una zona de pícnic, àrea de descans i estands.

L’II Alfafar Fresc Hip-hop Festival començarà demà a partir de les 10 h amb una exhibició d’art urbà i grafiti en directe amenitzada per Dj Nervio i Dj Edy en la qual participaran més de trenta artistes urbans. Les i els assistents podran seguir en directe el procés de pintura mural de l’Espai Lúdic Jaume I.

Al llarg de la vesprada i fins a les 0.45 h tindrà lloc la marató de concerts i música urbana en directe. La programació d’aquesta nova edició d’Alfafar Fresc inclou la jam session i micro lliure de la 4 Shots Band Live i les actuacions de MDMA, Chave, Klan Dispar, AudioKings, Dfuck Crew, entre altres.

El festival, d’entrada lliure i gratuïta, oferirà també als assistents una àrea de descans i una zona de pícnic amb estands de menjar i beguda a preus populars. L’organització prohibeix l’accés al recinte amb botelles de vidre i recorda que el públic que acudisca al certamen haurà de ser respectuós amb l’entorn.

Alfafar Fresc Hip-hop Festival és una de les iniciatives anuals organitzades per l’Espai Jove de l’Ajuntament d’Alfafar a través d’un programa que ofereix a les i els joves alternatives d’oci i temps lliure de caràcter participatiu, igualitari i gratuït en espais públics, i que, a més, inclouen la prevenció de consum d’alcohol i altres substàncies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 17 =

museo prehistoria