25n
25N
25N

Alfafar signa una pròrroga per a l'ús de la sala Ventura Alabau

Alfafar signa una pròrroga per a l'ús de la sala Ventura Alabau
05/08/2019 -

Alfafar ha signat amb la Fundació Bancaixa una pròrroga sobre l’ús municipal de l’edifici on se situa la sala Ventura Alabau. A través d’aquest acord, ratificat per l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i el president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón, l’Ajuntament vol reprendre en aquest espai una agenda cultural variada i dirigida a tots els veïns i veïnes del municipi.

La sala Ventura Alabau, situada al carrer Julio Colomer 2 d’Alfafar, ha acollit des de fa anys diferents activitats socials i culturals impulsades des del consistori com a concerts, obres de teatre, monòlegs o exposicions, dirigides tant a les i els més xicotets del municipi com al públic adult. Està situada, a més, en un edifici que també acull les regidories de Cultura, Esports i Festes.

Per part seua, l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha valorat aquesta pròrroga, que serà revisable amb caràcter bianual, com “molt positiva per a Alfafar, perquè ens permetrà continuar desenvolupant els serveis culturals i socials de l’Ajuntament en aquest espai així com reprendre l’agenda cultural amb activitats per a tots els públics”.

D’aquesta forma, l’Ajuntament continua apostant per l’elaboració d’una agenda cultural nodrida en espais municipals amb la finalitat d’oferir més alternatives d’oci als veïns i veïnes d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus