25n
Orgull
Orgull

Alfafar signa l'inici de les obres de millora de l'accessibilitat en el municipi

Alfafar signa l'inici de les obres de millora de l'accessibilitat en el municipi
21/08/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha signat el contracte d’inici d’obres de millora de l’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques en el sòl urbà en diferents 15 zones del municipi. El projecte, que es troba emmarcat en el programa d’execució marcat pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) d’Alfafar, compta amb un pressupost total de 377.925,43€ .

Les àrees en les quals se centraran aquestes millores, i en les quals es treballarà en diferents fases, són: l’avinguda Blasco Ibáñez, l’avinguda Gómez Ferrer, el carrer Verge i carrer Furs, el carrer Julio Colomer, l’avinguda Albufera, el carrer Isaac Peral, el carrer Edgar Neville, carrer del Palau i carrer Conde Ronrée, el carrer del Sol i el carrer Sénia, el carrer Sant Antoni, el carrer 9 d’Octubre, el carrer Tauleta i carrer José María Morales, el carrer Alacant, el carrer Cid Campeador i carrer Salvador Giner, el carrer Penell i el carrer Doctor Ferran i l’avinguda Torrent i el carrer Joanot Martorell.

Aquestes accions de millora de l’accessibilitat del municipi se sumen a les diferents inversions de millora de les vies urbanes i dels espais públics que ha emprés l’Ajuntament en els últims mesos com les obres d’adequació d’accessibilitat de l’av. Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blanch, la repavimentació de nombrosos carrers, les obres de millora del túnel de l’av. Reyes Católicos o l’actuació de rehabilitació integral i musealització de la històrica Alqueria del Pi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 8 =