caixa popular

En 3 mesos Alfafar signa 4 convenis de col·laboració amb diverses empreses

En 3 mesos Alfafar signa 4 convenis de col·laboració amb diverses empreses
08/02/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local s’han signat diversos convenis de col·laboració per a aconseguir millor ocupabilitat dels veïns d’Alfafar o promoure l’emprenedoria entre la població.

Des del mes de novembre fins ara són diversos els convenis que s’han signat des de l’Ajuntament d’Alfafar amb diferents empreses o entitats amb l’objectiu de millorar la situació de les persones que es troben en cerca activa d’ocupació, d’una banda, i per un altre, millorar les relacions amb els comerços locals reforçant el suport institucional.

El conveni signat amb Burguer King, facilita la inserció laboral de les persones aturades d’Alfafar que estan incloses en la borsa de treball gestionada per l’AEDL, atenent les ofertes de treball sol·licitades per l’empresa de restauració. L’agència local procedirà a l’aportació de persones per als processos de selecció corresponent als perfils demandats per Burguer King.

D’altra banda, s’ha signat conveni amb l’entitat Caixa Popular, amb la finalitat de promoure les activitats que suposen una millora tant social com a econòmica per als veïns d’Alfafar i el municipi en si. Atenent emprenedors, comerciants o empresaris. Se cerca una millora i suport per a aquests col·lectius, treball que suposarà majors facilitats per a ells.

Recentment s’ha renovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alfafar i l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (ACYPAL). Amb l’objectiu d’enfortir el teixit comercial del municipi, donant suport a les accions que es duguen a terme des d’aquesta associació i impulsant accions que atribuïsquen a millorar la formació, modernització i comunicació del comerç local.

I l’últim a signar-se ha sigut un conveni amb Carrefour per a estar en contacte quan es requerisca personal per a la tenda instal·lada en el municipi. D’aquesta manera, a través de l’AEDL i la seua borsa de treball municipal, es farà un seguiment per a poder trobar persones amb les característiques necessàries per al lloc requerit.

L’Ajuntament d’Alfafar aposta per la formació i ocupabilitat dels veïns i veïnes del municipi, aconseguint donar prioritat a les persones d’Alfafar. Tant és així, que ja podem dir que les empreses que pròximament s’instal·laran en la població ja estan gestionant els convenis de col·laboració laboral creant oportunitats per a les i els alfafarenses.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 15 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris