caixa popular

Alfafar finalitza diferents cursos de formació

Alfafar finalitza diferents cursos de formació
12/07/2017 -

Des de l’àrea d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha fet lliurament dels diplomes acreditatius de finalització dels diferents cursos desenvolupats per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

Hui s’han lliurat els diferents diplomes que acrediten la finalització dels cursos i la superació d’aquests. En l’acte de lliurament ha estat present, l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, que els ha desitjat molt èxit laboral i els ha animat a seguir formant-se per a ser més competitius i crear-se avantatges pel que fa a la resta de persones que cerquen ocupació. També ha estat present part de la Corporació Municipal, la tècnic responsable, Carolina Morales i els diferents professors i professores que han sigut els encarregats d’impartir els cursos a l’alumnat.

En aquests cursos destaca l’alta participació i motivació per part de l’alumnat. Han sigut grups amb persones de diferents edats, la qual cosa ha fet possible poder intercanviar experiències i aconseguir tenir percepcions diferents sobre un mateix tema, podent aprendre de les situacions viscudes per tots ells i elles.

Gràcies a aquests cursos de formació, veïns i veïnes d’Alfafar obrin portes i amb açò oportunitats de trobar una ocupació. Veient el creixement de la zona comercial, des de l’Ajuntament d’Alfafar es considera de gran importància la formació en àmbits comercials, com l’atenció al client.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 16 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris