25n
Orgull
Orgull

Alfafar viu la tradicional Festa de la Font 2018

Dansa, música i molta emoció al voltant de la Font d’Alfafar

Alfafar ja es troba en plenes Festes Patronals 2018 i aquest diumenge ha viscut una de les cites més esperades dins de la seua programació com és la Festa de la Font. Més de 120 persones han participat amb danses tradicionals, música i sobretot expectació davant la Font d’Alfafar.

L’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara ha destacat la tradició d’aquest acte i és que la Font d’Alfafar es troba en el pou d’aigua potable de la localitat. La Font que va ser restaurada per la Universitat de València ja és un bé d’interés local per a preservar la història i els orígens d’aquesta localitat de l’Horta Sud.

Els carrers d’Alfafar i especialment la Plaça es van omplir de veïns per a viure la Festa de la Font. Al voltant de la mateixa Font d’Alfafar, es van viure les danses i una jota molt especial en honor precisament de la Font d’Alfafar. La música va marcar una vetlada molt especial al costat d’una il·luminació especial de la protagonista de la nit, la Font d’Alfafar. En acabar, l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, acompanyat de la Regidora de Cultura, Fina Carreño, i la Presidenta d’Alfafar Balla Danses, Begoña Selma, van lliurar distincions a tots els participants.

La nit va continuar amb un altre dels moments més esperats, els Musicals d’Alfafar, una de les cites amb més participació de tota la localitat. Les Festes Patronals d’Alfafar continuen amb propostes per a grans i xicotets per a gaudir en els carrers de la localitat l’inici de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 11 =