caixa popular

Alfafar exposa les fotos del concurs fotogràfic sobre hàbits saludables

Alfafar exposa les fotos del concurs fotogràfic sobre hàbits saludables
05/02/2018 -

Des de les àrees de Joventut, Igualtat i Benestar Social, s’ha dut a terme el primer concurs de fotografia dirigit a les i els joves d’Alfafar, on la temàtica ha sigut, hàbits de vida saludable.

Amb l’objectiu de promoure entre la població més jove els hàbits de vida saludable a través de l’acció artística de la fotografia, s’ha desenvolupat el primer concurs fotogràfic dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys.

Els àmbits a tractar han sigut, l’alimentació, l’esport, la mobilitat, el medi ambient, el temps lliure, participació, voluntariat, la cooperació, la igualtat, la comunicació, les relacions afectives, la salut mental o la prevenció de conductes de risc.

Cada participant ha pogut enviar fins a un màxim de tres fotografies, tenint dues categories diferenciades: una categoria adolescent, una altra juvenil i categoria local.

S’han rebut un total de 88 imatges en les diferents categories, totes elles de gran qualitat i implicació per les persones participants. Després de reunir-se el jurat, els premis han quedat de la següent manera. En la categoria adolescent s’han atorgat tres premis; que han sigut para Aitana Juan Muñoz, amb “Regant el Món”, Claudia Blanch Carrera, amb “Refrescant per a un cutis brillant” i “Entrena la teua Ment” d’Ana Gutiérrez Mandingorra. En la categoria jove s’han lliurat els següents premis; “Apaga el mòbil, encén un llibre” d’Irene Ramírez Vernia, “Constància en el que t’agrada” d’Antonio Bodí Jaqués i “Desdejunant sa” de María del Carmen Font Nieto.
També s’ha lliurat un premi local que ha sigut consignat a Wessal Ouagga Ramdani, “Imaginació 1”. S’ha donat un esment especial en l’àmbit de la igualtat, on ha sigut seleccionada la fotografia “Constància en el que t’agrada” d’Antonio Bodí Jaqués.

Algunes de les fotos lliurades s’han arreplegat en una exposició que estarà en l’Espai Jove fins al pròxim 20 de febrer perquè puguen ser visitades i descobertes pels veïns i veïnes d’Alfafar.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris