caixa popular

Alfafar constitueix la taula intersectorial de l'Estratègia de Promoció i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut

Alfafar constitueix la taula intersectorial de l'Estratègia de Promoció i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut
20/10/2017 -

Des de l’àrea de Sanitat s’ha dut a terme en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar la constitució de la taula intersectorial de l’Estratègia de Promoció i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut.

L’objectiu de crear aquesta taula és millorar la salut i la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi. Aquesta taula al seu torn es divideix en quatre per a poder abordar temes des de diferents àmbits i perspectives, podent establir així una visió més completa on puguen estar reflectida tota la societat d’Alfafar. Les quatre subdivisions són: infància, majors, dones i diversitat funcional.

Aquesta estratègia té tres grans característiques, d’una banda s’ha de constituir una taula intersectorial amb representants tècnics, polítics i de la societat civil. D’altra banda, cal localitzar els recursos en salut que es poden trobar en el municipi, sanitaris, comunitaris, culturals, mediambientals, etc. I finalment, s’han d’afavorir les activitats tant institucionals com a associatives que tinguen com a objectiu millorar la salut i qualitat de vida de tots els veïns i veïnes d’Alfafar.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’aposta per l’adhesió a programes de qualsevol àmbit sempre que siguen pel bé de la població, en aquest cas per millorar en tot el que es puga la salut de les persones que viuen en el municipi, aportant hàbits de vida saludables, conductes sanes i llançant missatges amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones i dels seus familiars.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats