25n
25N
25N

Alfafar entrega els premis extraordinaris al rendiment acadèmic

Alfafar entrega els premis extraordinaris al rendiment acadèmic
19/12/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Regidoria d’Educació, ha fet lliurament dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic que concedeix la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports a l’alumnat amb els millors resultats en els diferents centres d’Educació Primària i Secundària del municipi durant el curs 2017-2018.

En un acte celebrat a la sala Ventura Alabau i que ha comptat amb la presència de la regidora d’Educació, Loli Monmeneu, i l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, les i els alumnes premiats han rebut un diploma a l’excel·lència acadèmica i una tablet com a obsequi a la seua dedicació, esforç i resultats.

Sara Ruiz Martínez i Lucía Mesado Albors, estudiants de l’IES 25 d’Abril i del Centre Privat María Inmaculada, respectivament, han sigut les premiades en Educació Secundària Obligatòria. Per part seua, els alumnes Ana López López, Ignacio Ortiz Comino i Tonet Soria Sáez del Centre Privat Guia, Carla Rabell Albors del Centre Maria Inmaculada i Marcos Huelva Rillo i Sandra Aliño Mocholí del Centre Privat Vamar han sigut els guardonats en Educació Primària.

Amb la concessió d’aquest premi extraordinari es pretén no solament reconéixer públicament les hores dedicades i l’esforç de l’alumnat premiat per les seues qualificacions durant el curs passat, sinó que es busca motivar i estimular a les i els estudiants a continuar esforçant-se en les noves etapes educatives que inicien.

A més de donar l’enhorabona als premiats, a través d’aquest reconeixement públic, l’Ajuntament d’Alfafar ha destacat i agraït la professionalitat i la labor de les i els docents, de les famílies i de tota la comunitat educativa, que han possibilitat també la concessió d’aquests premis a l’alumnat del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − sis =

CCCC
torrent