caixa popular

Alfafar lliura 25.000 quilos d'aliments

Alfafar lliura 25.000 quilos d'aliments
25/10/2017 -

Des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar s’està duent a terme la segona fase de repartiment d’aliment entre les famílies que més ho necessiten del municipi.

Un total de 1.004 persones són les beneficiàries d’aquesta ajuda alimentosa, sent 973 adults i 31 lactants. Per a aquesta segona fase es repartiran 25.000 quilos de productes no peribles, com a llet, verdures o galetes. També s’inclouen productes per a lactants, com potets, llet de continuació o cereals. Tot el repartit ve subvencionat per la Unió Europea i el Govern d’Espanya, sota el nom “Programa d’ajudes a les persones més desfavorides”.

Tota aquesta labor de repartiment es duu a terme gràcies a l’àrea de Benestar Social i les persones voluntàries que col·laboren per a l’organització dels productes i preparant els lots per a lliurar a les famílies. Al voltant de 20 persones de diferents associacions socioculturals del municipi treballen de forma incansable perquè durant els dies de repartiment tot vaja tal el previst. Per això se cita a les famílies en diferents hores evitant que estiguen massa temps esperant. Les persones beneficiàries d’aquesta ajuda, són derivades de Serveis Socials per baremació, sent una de les característiques més decisives la situació econòmica familiar.

La primera fase es va realitzar al juliol, i la tercera es desenvoluparà durant el mes de març, realitzant aquesta labor tres vegades a l’any amb la finalitat de col·laborar amb les famílies del municipi que més necessiten aquesta ajuda.
Atés que Alfafar és un dels principals municipis de repartiment d’aliments, el Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, ha volgut acompanyar a l’Alcalde de la localitat, Juan Ramón Adsuara i a la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, per a donar l’enhorabona a totes les persones, tècniques i voluntàries, que treballen durant aquests dies en la segona fase. També ha acudit la directora de l’àrea d’Agricultura de la Delegació de Govern, Lourdes Fourcada i part de l’Equip de Govern local.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats