25n
25N
25N

Alfafar ensenya als comerciants les claus per a la venda online

Alfafar ensenya als comerciants les claus per a la venda online
29/10/2019 -

La venda en Internet ha sigut el tema protagonista de l’última formació per a comerciants “Les 15 claus per a vendre en Internet”, un taller emmarcat en el programa formatiu organitzat entre l’Agència de Desenvolupament d’Alfafar (ADL) i la Cambra de Comerç de València.

La jornada ha comptat amb la presència de Vicente Lluch, consultor i docent de Màrqueting digital i comercialització, qui ha insistit en la necessitat d’analitzar i planificar com a pas previ a la venda en Internet.

En aquest sentit, la formació ha aconseguit establir un mètode de treball que obliga les i els comerciants a reconéixer les seues necessitats i ajudar-se de la multitud de plataformes existents en la xarxa per a ampliar el seu marge de vendes, triant la que millor s’adapte al seu model de negoci, especialment, al de comerç de proximitat.

A més, Lluch també ha posat en coneixement de les persones assistents els serveis gratuïts oferits per Cambra de Comerç de València, com són el diagnòstic de punt de venda o el coaching digital.

L’última jornada formativa tindrà lloc el pròxim 11 de novembre i estarà dedicada a l’empaquetament nadalenc. D’aquesta forma, l’ADL culminarà el calendari formatiu per a comerciants de 2019, amb l’objectiu que els comerciants afronten la campanya de Nadal amb nous coneixements i tècniques per a la gestió comercial eficient.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 8 =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell