caixa popular

Alfafar agraeix el treball realitzat pels joves de 'La Dipu Et Beca'

Alfafar agraeix el treball realitzat pels joves de 'La Dipu Et Beca'
31/08/2017 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha acomiadat un any més als i les joves participants en el programa “La Dipu Et Beca” impulsat per la Diputació de València.

Han sigut dos mesos, juliol i agost, els que han estat treballant en diverses àrees i a manera de comiat, s’ha celebrat un acte en el Saló de Plens del Consistori. En aquest acte s’ha fet lliurament a cada becat o becada una carta de recomanació per a la seua futura inserció laboral i un diploma acreditatiu on es reconeix el treball dut a terme en l’Ajuntament. Diferents regidors i regidores han estat presents en aquest acte on se’ls ha agraït i felicitat pel treball realitzat i la seua implicació en el mateix. Desitjant-los el millor per als pròxims anys tant en l’àmbit acadèmic com a professional.

Les beques que ha oferit l’Ajuntament d’Alfafar aquest estiu han estat destinades a les àrees d’infància, joventut, esports i benestar social, sanitat, educació, AEDL, comunicació, cultura i Policia Local. Aquesta iniciativa ha permés que les i els joves que han gaudit d’aquesta beca hagen pogut posar en pràctica l’aprés durant el curs, així com adquirir experiència i formació laboral en àrees properes als seus corresponents estudis.

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar s’agraeix la implicació de les i els becaris i se segueix apostant per oferir aquest tipus d’oportunitats dirigides a la joventut.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris