caixa popular

Alfafar rep als joves de la Dipu Et Beca

Alfafar rep als joves de la Dipu Et Beca
30/06/2017 -

Alfafar ha rebut en el Saló de Plens del Consistori a les i els joves que estaran formant-se durant el període estival en les diferents àrees de l’Ajuntament.

Són 16 el nombre de joves que podran gaudir d’aquesta beca, que com cada any, ofereix la Diputació de València a través dels Ajuntaments. Durant els mesos de juliol i agost les i els joves podran posar en pràctica l’aprés durant els anys d’estudi, seguir formant-se com a professionals de la seua matèria i conéixer de prop l’Administració Pública, la que tenen més a prop i accessible, el seu Ajuntament.

Part de la Corporació Municipal i tutors i tutores, han acompanyat en aquesta jornada a les persones que duran a terme les seues pràctiques formatives aquest estiu. Des del Consistori se’ls ha desitjat una grata estada, ja que és una oportunitat per a seguir formant-se i treballar en l’Administració local, on sens dubte seguiran creixent tant a escala personal com a professional.

Les i els joves s’han mostrat entusiasmats amb aquest nou repte que estan a punt de començar on el principal objectiu és aprofitar al màxim els dos mesos d’estiu per a aprendre.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris