25n
25N
25N

Alfafar diu no a la violència contra les dones

En el Dia Internacional de la Violència contra la Dona el consistori va recordar a les víctimes d’aquesta xacra social i va condemnar la violència contra les dones en un acte institucional celebrat en la plaça de l’Ajuntament

Alfafar diu no a la violència contra les dones
26/11/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha commemorat el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona amb un acte institucional celebrat en la plaça de l’ajuntament. En ell es va realitzar una performance en representació de les 44 dones i menors assassinades aquest 2020.

L’acte, realitzat amb totes les mesures de seguretat necessàries i aforament controlat, va finalitzar amb la lectura del manifest conjunt en el qual la corporació al complet va reiterar el seu compromís per la igualtat de gènere i la seua repulsa abans de res tipus de violència sexista.

En el marc d’aquesta data, l’àrea d’Igualtat ha desenvolupat una sèrie de tallers i activitats complementàries online dins del marc de la campanya ‘Vacuna’t contra la violència masclista’.

Aquesta campanya ha comptat amb el suport dels àmbits educatiu, social, cultural, associatiu, sanitari i de seguretat de la localitat. A través de diferents publicacions han plasmat les accions que es poden prendre contra el masclisme, amb especial incidència en la importància de l’educació com a eina de lluita contra aquesta xacra social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =