25n
25N
25N

L'Espai d'Igualtat d'Alfafar presenta la seua programació especial pel Dia Internacional de la Dona

El programa d’actes tindrà inici este dissabte 25 de febrer amb la presentació del documental “Lletra de Dona” de Maribel Rocafull. Durant els dies que dura la programació es duran a terme diversos actes com la gala de lliurament dels reconeixements “Alfafar en Igualtat 2017”

L'Espai d'Igualtat d'Alfafar presenta la seua programació especial pel Dia Internacional de la Dona
23/02/2017 -

L’Espai d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar ha llançat una programació especial en commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebra el pròxim 8 de març.

El programa d’actes tindrà inici este dissabte 25 de febrer amb la presentació del documental “Lletra de Dona” de Maribel Rocafull en el qual han participat diverses veïnes d’Alfafar, i acabarà el dia 9 d’abril amb el rasclet solidari en la Plaça Poeta Miguel Hernández.

Durant els dies que dura la programació, es realitzaran diversos actes com el concert de la dona a càrrec del Cor d’Alfafar i Amics de la Música, l’assistència a la manifestació pel Dia Internacional de la Dona a València o la gala de lliurament dels reconeixements “Alfafar en Igualtat 2017”.

Amb tots estos actes des de l’Espai d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar es vol donar visibilitat i suport a la igualtat de gènere, apostant per la conscienciació entre els diferents grups de la societat d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + disset =