25n
25N
25N

Alfafar i el CEU UCH han signat un conveni per a desenvolupar el projecte 'ReThink Alfafar'

Alfafar i el CEU UCH han signat un conveni per a desenvolupar el projecte 'ReThink Alfafar'
15/03/2021 -

Alfafar i la Universitat CEU Cardenal Herrera (CEU UCH) han signat un conveni específic per a desenvolupar el projecte de formació ‘ReThink Alfafar’ orientat a l’alumnat del Grau de Ciències Polítiques. A través d’aquesta col·laboració, es crearà un viver de polítiques públiques d’àmbit local, la millor proposta del qual, seleccionada a través d’un procés de concurs, s’estudiarà per a la seua implementació a Alfafar.

Els representants de totes dues institucions, l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara Monlleó, i el Rector Magnífic de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Don Vicente Navarro de Luján, han signat aquest conveni en l’Alcaldia del consistori, amb presència de la Degana de la Facultat de Dret, Empresa i Ciències Polítiques, Esperanza Ferrando, i la Professora del Grau en Ciències Polítiques, Blanca Nicasio, així com el regidor de Comunicació, Eduardo Grau, i la regidora d’Educació, Raquel Vidal.

Al llarg dels pròxims mesos del curs 2020-2021, l’alumnat del Grau de Ciències Polítiques realitzarà una sèrie de sessions formatives en les quals desenvoluparan les seues propostes de polítiques públiques locals orientades a Alfafar. A la fi de curs, es presentaran els resultats d’aquestes sessions i el consistori seleccionarà la proposta guanyadora, que s’estudiarà per a la seua implantació a nivell local.

Amb la signatura d’aquest conveni l’Ajuntament d’Alfafar vol reafirmar la seua aposta per la innovació en les seues polítiques públiques mitjançant la col·laboració amb diferents universitats per a afavorir la incorporació al món laboral de l’alumnat a través d’aquesta mena d’accions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sis =