caixa popular

Alfafar correrà la runcàncer el pròxim 15 d'abril

Alfafar correrà la runcàncer el pròxim 15 d'abril
05/04/2018 -

Pocs dies abans d’un dels esdeveniments esportius i solidaris més importants d’Alfafar, la regidoria d’Esports està ultimant detalls per a celebrar la carrera contra el càncer que tindrà lloc el pròxim 15 d’abril, sent aquesta la seua quarta edició en el municipi.

La regidoria d’Esports i l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alfafar s’uneixen per a recaptar fons per a la recerca oncològica. Les inscripcions estan obertes i es pot aconseguir el dorsal els dijous a la vesprada, en el Complex Esportiu Municipal Suma Alfafar, els divendres a la vesprada en l’Espai d’Igualtat en el carrer del Sol i els dissabtes al matí i a la vesprada en el centre comercial Carrefour. A més, pot fer-se la inscripció en línia a través de la pàgina toprun.es.

La prova té una inscripció de 5 euros que es destinarà de forma íntegra a la recerca del càncer. Aquesta carrera compta amb dues categories, l’absoluta en la qual es recorren 8 quilòmetres, i que començarà a les 10.00 hores des del carrer Mariano Benlliure, i una marxa de 4 quilòmetres, que començarà a les 10.30 hores.

Enguany, es vol aconseguir una major recaptació a l’aconseguida en la passada edició, amb un total de 7.360 euros i on van participar 1.472 persones en ambdues modalitats.

Enguany com a novetat, i amb l’objectiu de fer arribar a la població més jove l’esport a través de la solidaritat, s’ha dut a terme un concurs de dibuix entre els centres educatius de la localitat, participant tant l’alumnat d’Educació Infantil com a Primària i Secundària. S’atorgaran premis per cicles que seran lliurats el mateix dia de la carrera.

L’Ajuntament d’Alfafar convida a tota la població a participar d’aquesta carrera que omple de solidaritat els carrers del municipi. Així mateix, també crida a les persones corredores a participar d’aquest esdeveniment que sens dubte és un dels més importants per a Alfafar, ja que aconsegueix sumar a la recerca del càncer.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris