25n
25N
25N

Alfafar convoca el VI Concurs de Marcapàgines per a xiquets i xiquetes

El tema triat per a l’edició de 2020 és “Dibuixa la teua biblioteca” i podran participar tots els xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys

Alfafar convoca el VI Concurs de Marcapàgines per a xiquets i xiquetes
12/03/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques i Arxiu, ha convocat el VI Concurs de Marcapàgines del municipi. Enguany, la temàtica del concurs és “Dibuixa la teua biblioteca”, amb l’objectiu de reconéixer la seua labor en el foment del desenvolupament personal i creatiu en la infància.

La participació està oberta a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys, que competiran en dues categories d’edat: de 6 a 9 anys, i de 10 a 12 anys.

Tots aquells xiquets i xiquetes que estiguen interessats a participar hauran de realitzar el dibuix en una sola cara del marcapàgines amb unes dimensions de 21×5,5 cm. El dibuix podrà ocupar 16 centímetres d’alt, ja que ha de deixar-se un espai en blanc en la part inferior de 5 centímetres.

Els treballs es presentaran en un sobre tancat en el qual s’anotarà l’edat del participant i dins d’aquest sobre anirà un altre en el qual s’indicaran les dades personals. Els sobres es poden lliurar en el SAC de l’Ajuntament, en el SAC del Barri Orba i a la Biblioteca Central d’Alfafar i l’Agència de Lectura del Barri Orba.

El termini de presentació ja està obert i s’acceptaran sobres fins al pròxim 31 de març. El premi consistirà en un lot de llibres i algun detall addicional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =