25n
25N
25N

Alfafar contra l'assetjament i les agressions sexuals. S'instal·larà un Punt Violeta durant les Festes del barri Orba

Les Festes del barri Orba d’Alfafar se celebraran del 5 al 14 de juliol

Alfafar contra l'assetjament i les agressions sexuals. S'instal·larà un Punt Violeta durant les Festes del barri Orba
04/07/2019 -

A punt de començar les festes del barri Orba d’Alfafar, des de la regidoria d’Igualtat, liderada per Fina Carreño, s’ha posat en marxa la segona campanya per a prevenir l’assetjament i les agressions sexuals durant les festes. Així, del 5 al 14 de juliol, es duran a terme diferents accions sota les consignes ‘No sigues còmplice, posa-li fre a l’assetjament’, ‘Recorda un NO és un NO, la dona no és un objecte a conquistar’ o ‘La festa és per a gaudir-la: les actituds masclistes, racistes i homòfobes no són benvingudes’.

“Amb aquesta campanya, des de l’Ajuntament volem contribuir a la prevenció de l’assetjament i les agressions sexuals, especialment durant les festes que comencen ara”, ha explicat Fina Carreño. Per això, afig, “instal·larem el Punt Violeta des d’on s’informarà i assessorarà aquelles dones que patisquen algun tipus d’assetjament. Tot això amb l’objectiu de prevenir i evitar aquest tipus de conductes, així com promoure la igualtat”.

D’aquesta manera, divendres que ve, 12 de juliol, s’instal·larà, en la plaça Poeta Miguel Hernández, el Punt Violeta per a atendre i assessorar a totes les dones que patisquen algun tipus d’assetjament o agressió sexual, però també per a informar a tot aquell que s’acoste a aquest punt.

Així mateix, l’Ajuntament d’Alfafar repartirà fullets explicatius amb recomanacions sobre com actuar davant qualsevol classe d’assetjament o agressió sexual, juntament amb el contacte de l’Espai d’Igualtat de la localitat, el 016 d’atenció a les víctimes de violència de gènere i els números d’atenció ciutadana de la Policia Local i de la Guàrdia Civil del municipi.

Una campanya que se suma a altres accions que des de la regidoria d’Igualtat s’impulsen al llarg de tot l’any perquè la lluita contra la violència de gènere es manté al llarg de tot l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =