25n
25N
25N

Alfafar consulta a la ciutadania si dóna suport a una inversió sostenible que done resposta a les necessitats del municipi

Amb aquesta inversió es podrien dur a terme projectes com la residència de majors o un centre cultural polivalent

Alfafar consulta a la ciutadania si dóna suport a una inversió sostenible que done resposta a les necessitats del municipi
24/01/2020 -

Per primera vegada, l’Ajuntament d’Alfafar ha llançat un procés de participació ciutadana perquè els veïns i veïnes del municipi decidisquen si estan d’acord o no a realitzar una inversió sostenible per a Alfafar. Per a això, s’està duent a terme una campanya explicativa en la qual s’informa la ciutadania en què consisteix aquesta inversió i quins projectes es duran a terme amb ella.

La inversió sostenible consisteix en un crèdit, amb el qual l’Ajuntament d’Alfafar continuarà pagant el mateix que en anys anteriors, que permetrà dur a terme projectes dilatats en el temps i que donaran resposta a necessitats reals de la ciutadania. Sens dubte, un bon moment per a dur-lo a terme, ja que el Consistori ha liquidat el deute.

Entre els projectes que es durien a terme, si la ciutadania donara suport a la inversió sostenible, es troben la residència de majors i centre de dia i respir; la rehabilitació de l’edifici Meral per a acollir a les associacions de la localitat; la construcció d’una passarel·la que connecte d’una manera directa el nucli urbà amb l’Albufera; la construcció d’un centre cultural polivalent; o una escola d’adults.

Amb aquesta inversió sostenible sobre la qual es consulta als veïns i veïnes, Alfafar busca mantenir la qualitat de vida dels últims anys, però, això sí, sense la necessitat d’apujar els impostos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + catorze =