25n
25N
25N

Alfafar concedeix ajudes socials per a cobrir necessitats bàsiques

La quantia de l’ajuda depén de les persones que conformen la unitat familiar i parteixen des dels 200 euros

Alfafar concedeix ajudes socials per a cobrir necessitats bàsiques
07/04/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Benestar Social, ha aprovat la concessió d’ajudes per a necessitats bàsiques per emergència social i humanitària.

Aquestes ajudes busquen ajudar a aquells veïns i veïnes d’Alfafar que hagen quedat en situació de no poder cobrir les seues necessitats bàsiques a causa de la crisi sociosanitària ocasionada pel covid-19.

Per a poder beneficiar-se d’aquest suport, els sol·licitants han de constar en el padró d’Alfafar, comptar amb recursos econòmics inferiors a un IPREM (537,84 euros) en la unitat familiar i rebre una valoració tècnica favorable de l’equip d’atenció primària de Benestar Social.

Les sol·licituds poden presentar-se telefònicament a l’Ajuntament o a través del correu electrònic bienestarsocial@alfafar.es, i seran valorades per a una concessió immediata de l’ajuda.

La dotació econòmica aprovada oscil·la entre els 200 euros en unitats familiars d’una única persona, 300 euros per a les famílies de dos membres, i 50 euros addicionals a partir del tercer membre de la unitat familiar, fins a un màxim de set persones.

Les ajudes es concediran en un únic pagament corresponent al mes transcorregut en estat d’alarma i es faran arribar mitjançant transferència bancària o a través de targetes solidàries.

Una vegada finalitze l’estat d’alarma, els beneficiaris comptaran amb un termini de tres mesos per a entregar la documentació que acredite la seua situació per a haver rebut les ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − cinc =