25n
25N
25N

Alfafar ja està oficialment en Falles

Des de la balconada de l’Ajuntament les Falleres Majors d’Alfafar i el President Infantil han donat oficialment començament a les Falles 2017. També, la Crida i l’Exposició del Ninot han donat inici a les Falles 2017 a Alfafar

Alfafar ja està oficialment en Falles
27/02/2017 -

Este cap de setmana Alfafar ha donat la benvinguda oficial a les Falles 2017. El cap de setmana faller ha començat amb la inauguració de l’Exposició del Ninot la vesprada del dissabte. A l’acte van assistir els i les representants de les set comissions d’Alfafar i els màxims representants de la localitat: la Fallera Major d’Alfafar, Ana María Fernández, la Fallera Major Infantil, Sara García, i el President Infantil, Gonzalo Espinar Gómez. A més de l’Alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara i part de la Corporació Municipal.

La inauguració ha tingut lloc en el Centre Comercial Carrefour d’Alfafar i els i les assistents han pogut contemplar els “ninots” de les diferents comissions de la localitat.

El diumenge, tal com marca la tradició, des de la balconada de l’Ajuntament, les Falleres Majors d’Alfafar i el President Infantil han donat oficialment començament a les Falles 2017 al costat de Juan Ramón Adsuara i el Regidor de Falles, Eduardo Grau.

Des de l’orgull d’unes festes que ja són Patrimoni de la Humanitat, les Falleres Majors d’Alfafar i el President Infantil han convidat en el seu discurs a tots els i les alfafarenyes a gaudir i participar de les festes en honor a San José. La Crida ha exhibit un any més l’esforç i el treball dels fallers i les falleres d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 10 =

museo prehistoria